PHPhulp?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Dit is het moment dat ik het helemaal gehad heb. Je kunt sponsoring in de vorm van hosting aannemen, maar als die hosting dan zo ontzettend traag blijkt te zijn dat er al meerdere discussies over zijn geweest, dan moet je jezelf iets beginnen af te vragen.

Nu al twee keer vandaag:
Quote:
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '213.239.143.87' (4) in /opt/users/k/kregeler/www.phphulp.nl/cfgs/mkdbconn.php on line 4

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /opt/users/k/kregeler/www.phphulp.nl/cfgs/mkdbconn.php on line 4

De connectie met de database is mislukt.
Probeer het over enkele minuten opnieuw. Blijf niet de pagina herladen (refreshen). Wanneer u dit wel doet wordt de database alleen nog maar meer belast. Er is een e-mail gestuurd naar één van de administrators.

Onze excuses en bedankt voor het begrip.

Het PHPhulp team


Ik heb de PHPhulp website nog nooit snel gezien. Het is altijd weer een pain in the ass.

Wat kunnen wij als gebruiker ("klant") doen om PHPhulp op een goede server te krijgen? Ik zou zelfs overwegen PHPhulp te sponsoren voor een goede server of hosting. Dit is te time- & stressconsuming. Desnoods start ik een inzamelingsactie of probeer ik een dedicated server te regelen, alles beter dan dit.

- Een nogal geirriteerde Erik

[ je laat je bedrijfskleding toch ook niet sponsoren door de Zeeman als je een 5-sterrenhotel bent?? ]

Edit:
oops, knal hem even naar Koffiehoek
Gewijzigd op 29/03/2006 00:36:00 door PHP erik
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 04:23:53
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/01/2006 13:07:00
Quote Anchor link
De toon is een beetje onvriendelijk, maar ik denk dat je het uiteindelijk goed bedoeld.

Overigens ben ik bereid om een paar euro's per jaar neer te leggen voor phphulp als dat moet, of we gaan de volgende meeting met de pet rond.

Hoeveel dataverkeer heeft phphulp eigenlijk op maandelijkse basis?
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:09:00
Quote Anchor link
Quote:
De toon is een beetje onvriendelijk, maar ik denk dat je het uiteindelijk goed bedoeld.
Dat klopt, ik loop er al 2 jaar over te klagen, maar het wordt in de doofpot gestopt terwijl ik niet snap waarom. "Wij" maken dit forum wat het is, en "onze" wensen worden voor mijn gevoel genegeerd. Ga de discussie maar eens aan zou ik zeggen. Waarom jezelf [phphulp] verdedigen i.p.v. het (overduidelijke) probleem oplossen?

Edit:
Dit is natuurlijk niks persoonlijks tegen de personen die het management regelen, dit is iets tegen hun beslissingen
Gewijzigd op 31/01/2006 13:10:00 door PHP erik
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:12:00
Quote Anchor link
Ik bied me overigens aan om gratis volledige database- en scriptoptimalisatie te doen, maar dat zal het ego van de administrators wel aantasten :)
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 13:20:00
Quote Anchor link
[Verwijderd administrator acces bij mijn accout]
Van mij mag je...

Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....
[/geeft weer admin acces]
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Ohja ik durf te weden door gebruik van chaching enz.. al minimaal 5% winst te behalen is. minimaal...
 
PHP erik

PHP erik

31/01/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Quote:
Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....


wahahahahahahahahahahaahahahahahha

Is dat dan niet het probleem?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

31/01/2006 13:35:00
Quote Anchor link
Dat is pas een echt phphulp project... phphulp herschrijven. Als je het goed doet kan iedereen er wat van leren, je krijgt dan een echte community (want iedereen heeft er aan meegewerkt :P) en je kan dan meer functionaliteiten inbouwen.

Een automatisch ban-systeem die 'snel-geld-verdien'-posters eruit filterd. Of Criminals php'ers. :P.
 
Eric Cartman

Eric Cartman

31/01/2006 13:48:00
Quote Anchor link
Dat zou wel mooi zijn jah, en omdat iedereen wel een beetje is 'gespecialiseerd' op bebpaalde gebieden (Sebastiaan met OOP en Jelmer met AJAX bijvoorbeeld) zal het een supersite worden, waar ook nog eens veel geld mee verdiend kan worden...
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

31/01/2006 13:55:00
Quote Anchor link
Eris:
[Verwijderd administrator acces bij mijn accout]
Van mij mag je...

Maar hoe kan er een slecht management zijn als er geen is.....
[/geeft weer admin acces]


Dit geeft inderdaad te denken en heel jammer dat die er niet is want je jongens bieden toch giga veel hulp aan!!!
Ik zou wensen dat mijn forum wel php code toelaat en dan er met deze intensie van gebruik wordt gemaakt!!!
 

31/01/2006 14:06:00
Quote Anchor link
Jip:
Dat zou wel mooi zijn jah, en omdat iedereen wel een beetje is 'gespecialiseerd' op bebpaalde gebieden (Sebastiaan met OOP en Jelmer met AJAX bijvoorbeeld) zal het een supersite worden, waar ook nog eens veel geld mee verdiend kan worden...
OOP :-)

*bidt voor de heilige god van OOP*

Maar @topic: PHPHulp is idd wel wat traag. En rewrite zal geen kwaad kunnen :-)
 
EdwinG

EdwinG

31/01/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Ik wil best helpen met een rewrite (als dat er van komt), Ik ben vooral geïnteresseerd in het in elkaar zetten van database-structuren en (ingewikkelde) sql query's.
 
Woopie100

Woopie100

31/01/2006 14:17:00
Quote Anchor link
Maakt het dan meteen opensource :)

edit:OMG wat een nederlands :P

nu goed:

Maak het dan meteen opensource :)
Gewijzigd op 31/01/2006 14:18:00 door Woopie100
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:21:00
Quote Anchor link
Dat is op zich ook wel een idee.. Het opensource maken. Of een project, waar we met zijn allen aan gaan werken.

De site is inderdaad niet altijd snel. MAar een snellere server is vaak ook duurder. Inderdaad eerst een rewrite maar eens proberen. En dan meteen alle bekende "bugs" eruit halen.
 
Eris -

Eris -

31/01/2006 14:23:00
Quote Anchor link
Open source is waarschijnlijk niet erg slim... Daarvoor is de script te specifiek...

Maar het is nog wel steeds een leuk project.
 

31/01/2006 14:25:00
Quote Anchor link
Zoals de UBB bugs. iig moet de ubb parser herschreven worden. Ook zodat je eigen Afbeelding
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:29:00
Quote Anchor link
Dat moet ook kunnen Sebastiaan, misschien ook wel leuk om dan meteen van die klikbare tekentjes te maken, zodat je niet alle ubb code in hoeft te tikken.

Maar ik doelde vooral op de bug met de "groene tekst". Die zag ik al vaker.. :S
 

31/01/2006 14:37:00
Quote Anchor link
Je bedoelt dat het hele topic gehighlight wordt?
 
Dennis van der Meer

Dennis van der Meer

31/01/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Leuk idee mensen. Maar als ik eerlijk moet wezen, bij mij is die niet zo traag eigenlijk, er zijn site's die trager zijn.
Gewijzigd op 31/01/2006 14:46:00 door Dennis van der Meer
 
EdwinG

EdwinG

31/01/2006 14:46:00
Quote Anchor link
Sebastiaan:
Je bedoelt dat het hele topic gehighlight wordt?

Kijk bijvoorbeeld in dit topic, meerdere regels uit de gegeven code komen absoluut niet van de ts.
Gewijzigd op 31/01/2006 14:46:00 door EdwinG
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/01/2006 14:55:00
Quote Anchor link
Inderdaad Edwin, die bedoelde ik.. Dat is best irritant. Die bug mag er wel uit.

@Dennis
Op zich is de site niet heel traag, tenminste niet altijd.. Ligt aan de pieken.. Als het druk is is dat heel merkbaar. En de server reageert ook vrij regelmatig niet.

@TOPIC
Ik denk dat de code een stuk beter wordt als die opnieuw wordt geschreven.. of verbeterd..
En dan kunnen we gelijk naar de validatie kijken. dat is ook een RAMP met deze pagina.
Zal ook wel snelheid schelen als de pagina valide is.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.